Checkmark aan het ladenStan magazynowy dostępny od razu
Checkmark aan het ladenWiarygodny partner w branży ogrodniczej od 2009 roku
Checkmark aan het ladenWłasny projekt i produkcja
Checkmark aan het laden5-letnia gwarancja
Cart aan het laden

Polityka prywatności

Adezz B.V. szanuje prywatność odwiedzających swoją stronę internetową, w szczególności ich prawa dotyczące automatycznego przetwarzania danych osobowych. W związku z tym przygotowaliśmy i wdrożyliśmy politykę całkowitej przejrzystości wobec naszych klientów dotyczącą przetwarzania danych osobowych, ich celów oraz możliwości korzystania z praw prawnych w najlepszy możliwy sposób.

Jeśli potrzebujesz dodatkowych informacji dotyczących ochrony danych osobowych, zachęcamy do odwiedzenia strony Holenderskiego Urzędu Ochrony Danych Osobowych (Autoriteit Persoonsgegevens): https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl.

Do momentu zaakceptowania korzystania z plików cookie i innych narzędzi śledzenia, nie będziemy umieszczać na Twoim komputerze, telefonie komórkowym ani tablecie żadnych nieanonimowych plików cookie analitycznych i/lub plików cookie śledzących.

Kontynuując wizytę na tej stronie internetowej, akceptujesz te warunki korzystania oraz wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie i innych systemów śledzenia, chyba że zapewniliśmy inny sposób akceptacji plików cookie na naszej stronie internetowej.

Obecnie dostępna wersja tej polityki prywatności jest jedyną wersją obowiązującą podczas odwiedzania naszej strony internetowej, dopóki nowa wersja nie zastąpi obecnej.

Artykuł 1 - Definicje

  1. Strona internetowa (zwana dalej „Strona internetowa”) www.adezz.com.

  2. Podmiot odpowiedzialny za przetwarzanie danych osobowych (zwany dalej „administrator danych”): Adezz B.V., z siedzibą przy ul. Liessentstraat 4, 5405 AG Uden, Holandia, numer Krajowej Izby Handlowej: 51058782.

Artykuł 2 - Dostęp do strony internetowej

Dostęp i korzystanie ze Strony internetowej są ściśle osobiste. Powstrzymasz się od wykorzystywania danych i informacji zawartych na Stronie internetowej w celach komercyjnych, politycznych lub reklamowych, a także od wszelkich ofert handlowych, w szczególności niezamówionych ofert elektronicznych.

Artykuł 3 - Zawartość Strony internetowej

Wszystkie znaki towarowe, obrazy, teksty, komentarze, ilustracje (animowane) obrazy, obrazy wideo, dźwięki oraz wszystkie aplikacje techniczne, które mogą być używane do obsługi Strony internetowej, a także ogólnie wszelkie komponenty używane na Stronie internetowej, są chronione prawami własności intelektualnej. Jakiekolwiek powielanie, powtarzanie, wykorzystywanie lub modyfikowanie, w dowolny sposób, całości lub tylko części z nich, włącznie z aplikacjami technicznymi, bez wcześniejszej pisemnej zgody administratora, jest surowo zabronione. Fakt, że administrator może nie podejmować natychmiastowych działań wobec naruszeń, nie może być uważany za milczącą zgodę ani zrzeczenie się prawa do ścigania stron naruszających.

Artykuł 4 - Zarządzanie Stroną internetową

W celu właściwego zarządzania Stroną internetową, administrator może w dowolnym momencie:

  • zawiesić, przerwać, ograniczyć lub odmówić dostępu do Strony internetowej dla określonej kategorii odwiedzających,

  • usunąć wszelkie informacje, które mogą zakłócać funkcjonowanie Strony internetowej lub być w sprzeczności z przepisami krajowymi lub międzynarodowymi lub łamać etykietę internetową,

  • tymczasowo wyłączyć dostęp do Strony internetowej w celu przeprowadzenia aktualizacji.

Artykuł 5 - Odpowiedzialność

Administrator nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek awarie, zakłócenia, trudności ani przerwy w funkcjonowaniu Strony internetowej, powodujące (tymczasową) niedostępność Strony lub któregokolwiek z jej funkcjonalności. Ty samodzielnie odpowiadasz za sposób, w jaki łączysz się z naszą Stroną internetową. Musisz podjąć wszelkie odpowiednie kroki, aby chronić swój sprzęt i dane przed zagrożeniami takimi jak ataki wirusów w Internecie. Ponadto jesteś odpowiedzialny za odwiedzane strony internetowe oraz za poszukiwane informacje.

Administrator nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek postępowania prawne podjęte przeciwko Tobie:

  • z powodu korzystania ze Strony internetowej lub usług dostępnych przez Internet,

  • za naruszenie warunków tej polityki prywatności.

Administrator nie ponosi odpowiedzialności za żadne szkody, jakie mogą Cię dotknąć lub strony trzecie lub Twój sprzęt, wynikające z Twojego połączenia się z lub korzystania ze Strony internetowej, i powstrzymasz się od wszelkich dalszych działań (prawnych) przeciwko administratorowi.

Jeśli administrator jest zaangażowany w spór z powodu Twojego (nadużywania) korzystania z tej Strony internetowej, ma prawo (ponownie) żądać od Ciebie wszelkich następnych szkód.

Artykuł 6 - Zbieranie danych

Twoje dane osobowe będą zbierane przez firmę Adezz B.V. .

Dane osobowe oznaczają wszelkie informacje dotyczące zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania osoby fizycznej ('osoba danych').

Osoba fizyczna możliwa do zidentyfikowania to taka, którą można zidentyfikować bezpośrednio lub pośrednio, w szczególności poprzez odniesienie się do

identyfikatora, takiego jak imię, numer identyfikacyjny, dane lokalizacyjne, identyfikator online lub jednego lub więcej czynników

specyficznych dla tożsamości fizycznej, fizjologicznej, genetycznej, psychicznej, ekonomicznej, kulturowej lub społecznej tej osoby fizycznej.

Dane osobowe, które są zbierane na stronie internetowej, są głównie wykorzystywane przez zbierającego w celu utrzymania

(relacyjnego) związku z Tobą i w miarę możliwości w celu przetworzenia Twoich zamówień. Zapisywane są w rejestrze

(elektronicznym).

Artykuł 7 - Twoje prawa dotyczące informacji

Zgodnie z art. 13 ust. 2 lit. b RODO każda osoba danych ma prawo do informacji, dostępu do danych, a także do

sprostowania, usunięcia i ograniczenia przetwarzania swoich danych osobowych, a także prawo do wniesienia sprzeciwu

przeciwko przetwarzaniu oraz prawo do przenoszenia danych.

Możesz skorzystać z tych praw, kontaktując się z nami pod adresem info@adezz.com.

Każde żądanie musi być załączone kopią ważnego dowodu tożsamości, na którym umieścisz swoje podpisanie i podasz adres,

pod którym możemy się z Tobą skontaktować.

W ciągu jednego miesiąca od złożonego wniosku otrzymasz od nas odpowiedź.

W zależności od złożoności i liczby wniosków, okres ten może być przedłużony do dwóch miesięcy.

Artykuł 8 - Obowiązki prawne

W przypadku naruszenia jakiejkolwiek ustawy lub regulacji, w którym podejrzewany jest odwiedzający i w którym władze wymagają

zebranych przez zbierającego danych osobowych, zostaną im one udostępnione po wyraźnym i uzasadnionym żądaniu tych władz, po czym te dane osobowe przestają podlegać ochronie przewidzianej w niniejszej polityce prywatności.

Jeśli jakiekolwiek informacje są niezbędne do uzyskania dostępu do określonych funkcji witryny, kontroler wskaże obowiązkowy charakter tych informacji podczas żądania ich dostarczenia.

Artykuł 9 - Zebrane dane i oferty handlowe

Możesz otrzymywać oferty handlowe od zbierającego. Jeśli nie chcesz ich (już) otrzymywać, wyślij do nas e-mail na następujący adres: info@adezz.com.

Twoje dane osobowe nie będą wykorzystywane przez naszych partnerów w celach komercyjnych.

Jeśli natrafisz na dane osobowe innych podmiotów podczas odwiedzania naszej witryny, powinieneś powstrzymać się od ich zbierania, nieautoryzowanego wykorzystania lub jakiegokolwiek innego działania stanowiącego naruszenie prywatności tych dotyczących ich podmiotów.

Zbiornik nie ponosi odpowiedzialności w tych okolicznościach.

Artykuł 10 - Przechowywanie danych

Zebrane dane są wykorzystywane i przechowywane przez okres określony przez prawo.

Artykuł 11 - Ciasteczka (Cookies)

Ciasteczko to niewielki plik tekstowy umieszczony na dysku twardego urządzenia elektronicznego podczas odwiedzania naszej witryny. Ciasteczko zawiera dane, dzięki czemu możesz być rozpoznany jako odwiedzający podczas wizyty na naszej witrynie. Umożliwia nam to dostosowanie się do Twoich potrzeb oraz ułatwia logowanie na naszej witrynie. Kiedy odwiedzasz naszą witrynę, informujemy Cię o wykorzystaniu ciasteczek. Kontynuując korzystanie z naszej witryny, akceptujesz ich użycie, chyba że poprosimy o zgodę w inny sposób. Twoja zgoda jest ważna przez okres trzynastu miesięcy.

Na naszej witrynie stosujemy następujące rodzaje ciasteczek:

  • Ciasteczka funkcjonalne: takie jak sesyjne i logowania, aby zbierać informacje o sesji i logowaniu.

  • Anonimowe ciasteczka analityczne: do uzyskiwania informacji dotyczących wizyt na naszej witrynie, takich jak liczba odwiedzających, popularne strony i tematy. W ten sposób możemy dostosować naszą komunikację i informacje do potrzeb naszych odwiedzających. Nie możemy zobaczyć, kto odwiedza nasze strony ani z jakiego osobistego urządzenia miała miejsce wizyta.

  • Nieanonimowe ciasteczka analityczne: do uzyskiwania informacji dotyczących wizyt na naszej witrynie, takich jak liczba odwiedzających, popularne strony i tematy. W ten sposób możemy dostosować naszą komunikację i informacje do potrzeb naszych odwiedzających.

Ciasteczka śledzące: takie jak ciasteczka reklamowe, które mają na celu wyświetlanie relevantnych reklam. Korzystając z tych ciasteczek, możemy wywnioskować Twoje osobiste zainteresowania. W ten sposób (inne) organizacje mogą pokazywać Ci ukierunkowane reklamy podczas odwiedzania ich witryny. Ciasteczka śledzące umożliwiają tworzenie profili i różnicowanie kategorii osób w celach ukierunkowanej reklamy. Ciasteczka śledzące zazwyczaj przetwarzają dane osobowe.

W szczególności stosujemy następujące ciasteczka na naszej witrynie:

  • Anonimowy Google Analytics (ciasteczko analityczne)

  • Google Analytics (ciasteczko analityczne)

  • Facebook (ciasteczko śledzące)

  • Google Adwords (ciasteczko śledzące)

  • LinkedIn (ciasteczko śledzące)

  • Pinterest (ciasteczko śledzące)

Podczas odwiedzania naszej witryny na Twoim urządzeniu mogą być instalowane ciasteczka kontrolera lub/i stron trzecich.

Aby uzyskać więcej informacji na temat korzystania, zarządzania i usuwania ciasteczek dla każdego urządzenia elektronicznego, zapraszamy do zapoznania się z następującym linkiem: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/cookies # faq

Artykuł 12 - Obrazy i oferowane produkty

Nie możesz czerpać żadnych praw z obrazów towarzyszących oferowanym produktom na naszej witrynie.

Artykuł 13 - Prawo właściwe

Te warunki podlegają prawu holenderskiemu. Sąd w okręgu, w którym zbiornik ma swoją siedzibę, ma wyłączną jurysdykcję w przypadku sporu dotyczącego tych warunków, chyba że zachodzi prawna wyjątkowość.

Artykuł 14 - Kontakt

W przypadku pytań, informacji o produkcie lub informacji dotyczących samej witryny, prosimy o kontakt z działem Marketingu i Komunikacji pod adresem: info@adezz.com, +31(0)413 274168