Voorraad direct leverbaar

Voorraad direct leverbaar

Sinds 2009 betrouwbare partner in de groenbranche

Sinds 2009 betrouwbare partner in de groenbranche

Eigen ontwerp en productie

Eigen ontwerp en productie

5 jaar garantie

5 jaar garantie

Cart aan het laden

Retourneren

Om het retourneren van je aankoop te kunnen behandelen dien je het uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour.

De producten dienen retour ontvangen te worden in de staat waarin ze geleverd zijn.

Na het aanmelden van je retour moeten je terug gestuurde producten binnen 14 dagen door ons terug ontvangen zijn.

Wij vergoeden het aankoopbedrag als de retourzending voldoet aan de voorwaarden zoals hieronder zijn beschreven.

De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Lees hieronder meer over het retourproces. We kunnen je verder helpen middels het retour- en ruilformulier. Klik op de knop hieronder om deze formulieren te openen.


Hoe meld ik mijn retourzending aan?

Binnen 14 dagen na ontvangst mogen de artikelen geretourneerd worden. Producten dienen in dezelfde staat door ons retour ontvangen te worden als waarin ze door de klant ontvangen zijn.

1. Vul het retour- en ruilformulier in en volg de aanwijzingen op.

2. Verzend het document naar [email protected] voor verdere afhandeling.

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Als consument kun je producten retourneren als je voldoet aan de volgende punten:

 1. Je kunt gebruik maken van de herroepingstermijn van 14 dagen zonder opgave van reden op voorwaarde dat:

  Het product niet is gebruikt.

  Het geen product is dat speciaal op maat is gemaakt of aangepast.

  Het geen gecoat product is anders dan in de standaardkleuren RAL9016, RAL7016, RAL7021 en RAL9005.

  Het geen product is met een minimale afname groter dan 1.

 2. Als er binnen de herroepingstermijn gebruik gemaakt wordt van het herroepingsrecht en als gevolg daarvan tijdig de volledige bestelling door ADEZZ B.V. retour ontvangen is, dan zal ADEZZ B.V. binnen 14 dagen na ontvangst het aankoopbedrag terugbetalen.

 3. De herroepingstermijn vervalt 14 dagen nadat het product fysiek geleverd is (bij jou of iemand die de bestelling voor je aanneemt of aan heeft genomen).

 4. Verstuur de producten die voor retour zijn aangemeld in originele staat, met alle geleverde toebehoren en waar mogelijk in de originele verpakking. Je mag onze producten thuis voelen en bekijken zoals in een fysieke winkel, maar retourneer en verpak ze vervolgens transport waardig zoals je ze ontvangen hebt.

 5. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat, anders dan door transport, maar bijvoorbeeld door gebruik of verplaatsingen van een product, kunnen we kosten in rekening brengen.

 6. Stuur de producten in de originele verzendverpakking (indien mogelijk maar in ieder geval in een transport waardige verpakking) naar: ADEZZ, Frontstraat 5, 5405 AK Uden. Zorg er in dat geval voor dat we het product met een duidelijke retourmelding binnen 14 dagen na het aanmelden van het retour ontvangen.

 7. Na het succesvol ontvangen en verwerken van de retour betalen wij binnen maximaal 5 werkdagen via dezelfde betaalwijze het aankoopbedrag terug.

 8. ADEZZ BV vergoedt enkel het aankoopbedrag van het product, de kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant.

Hoe verzend ik mijn retourzending na aanmelden?

Na het aanmelden van je retour moeten de terug te sturen producten binnen 14 dagen door ons terug ontvangen zijn. De retourzending mag je versturen met een transportoptie naar keuze. Inhoudelijke instructies staan vermeld in het retour- en ruilformulier.