Voorraad direct leverbaar

Voorraad direct leverbaar

Sinds 2009 betrouwbare partner in de groenbranche

Sinds 2009 betrouwbare partner in de groenbranche

Eigen ontwerp en productie

Eigen ontwerp en productie

5 jaar garantie

5 jaar garantie

Cart aan het laden

Borderrand staal

Stalen borderrand kopen

Wil jij een strakke en nette uitstraling voor je tuin? Ontdek dan onze hoogwaardige stalen borderranden. Deze elegante oplossing maakt van jouw tuin een georganiseerd paradijs. De stalen borderranden vormen de perfecte scheiding tussen verschillende onderdelen van je tuin, zoals het gazon, bloembedden en looppaden. Ze bieden structuur en zien er stijlvol uit. Verfijnd en modern, onze stalen borderranden zijn ontworpen met simpliciteit en bruikbaarheid in gedachten. Het duurzame staal zorgt voor een strakke look die jarenlang meegaat. De installatie is eenvoudig. Je kan zelf kiezen op welke manier je het doet:

  • Schroeven
  • Lassen
  • Een combinatie van schroeven en lassen.


Combineer functionaliteit en stijl met onze stalen borderranden. Maak jouw tuin een plek waar je vol trots tijd doorbrengt. Bekijk ons assortiment nu en creëer de tuin van jouw dromen.

Wat is een borderrand staal?

Stalen borderranden vormen de scheiding tussen de verschillende delen van je tuin: tussen het gazon en je bloembed, of tussen je terras en groene zones. Ze bieden "frame" voor je groene kunstwerken en paden, wat resulteert in een georganiseerde, strakke en uitnodigende tuin.

Bij ADEZZ hebben we stalen borderranden in twee materialen: cortenstaal en verzinkt staal. Cortenstaal is een sterk materiaal dat in de loop van de tijd een mooie, roestkleurige patina krijgt. Dit geeft je tuin een warme, natuurlijke uitstraling. De borderranden van verzinkt staal, met hun zilverkleurige tint, hebben daarentegen een moderne look.

Cortenstaal borderrand

Een cortenstaal borderrand voegt een warme, industriële touch toe aan je tuin. Cortenstaal, ook gekend als weerbestendig staal, is een soort legering die in de loop van de tijd een prachtige roestbruine patina ontwikkelt. Deze natuurlijke corrosielaag beschermt het staal daaronder, waardoor cortenstaal duurzaam is en zeer weinig onderhoud vergt. Of je nu een strakke en moderne tuin wilt of een rustieke, natuurlijke uitstraling verkiest, cortenstaal borderranden zullen zeker een vleugje stijl toevoegen aan jouw buitenruimte.

Borderranden van verzinkt staal

Als je de voorkeur geeft aan een iets modernere look, zijn onze zilverkleurige verzinkt stalen borderranden de perfecte keuze. Het staal is verzinkt, wat betekent dat het bedekt is met een laagje zink om het te beschermen tegen roesten en corrosie. Het resultaat is een gladde, glanzende oppervlak dat prachtig contrasteert met de organische en levendige kleuren van je tuin.

Typen borderranden staal

Het gebruik van een stalen borderrand is perfect om structuur aan te brengen in je tuin. De twee meest populaire soorten borderranden die we aanbieden zijn de cortenstaal kantopsluiting en de cortenstaal keerwand. Beiden hebben hun unieke eigenschappen en voordelen, maar wanneer gebruik je wat?

  • De cortenstaal kantopsluiting wordt in de tuinarchitectuur gebruikt om verschillende delen van de tuin netjes en strak van elkaar te scheiden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor het scheiden van bloembedden, gazons, paden of grind. Dankzij de strakke lijnen die een kantopsluiting creëert, krijgt jouw tuin een georganiseerde en gepolijste uitstraling. De kantopsluitingen van ADEZZ zijn ontworpen om lang mee te gaan en een breed scala aan weersomstandigheden te kunnen weerstaan, van intense zon tot zware regenval.

  • Een cortenstaal keerwand is een bijzonder veelzijdig tuinelement. Het is ideaal voor het creëeren van hoogteverschillen, waardoor je tuin een dynamische en interessante aanblik krijgt. Keerwanden zijn vooral handig bij hellenede tuinen, waar ze grond kunnen tegenhouden, en daarmee een terras of verhoogd bloembed mogelijk maken. Daarnaast is een belangrijk voordeel van het keerwand de extra zitplekken die gecreëerd kunnen worden met behulp van zittingselementen van ADEZZ.

Hoewel zowel kantopsluitingen als keerwanden zijn gemaakt voor het creëeren van structuur in je tuin, verschillen ze dus aanzienlijk in hun functionaliteit. Wij helpen je graag met het beantwoorden van je vragen. Ons team van experts staat klaar om jou te ondersteunen met hun ervaring en expertise. Met de stalen borderranden van ADEZZ geef je je tuin een duurzame en professionele uitstraling. Of je nu kiest voor de flexibiliteit van een kantopsluiting of de dynamiek van een keerwand, je bent gegarandeerd van een kwalitief hoogwaardig product dat de uitstraling van je tuin verbetert.

Stalen borderrand bestellen

Een tuin met de juiste balans en structuur is niet alleen prettig om te zien, maar ook om te ervaren. Bij ADEZZ begrijpen we dat iedere tuin uniek is. Daarom bieden wij een breed scala aan stijlen, van strakke en minimalistische designs tot meer organische vormen. Wij helpen je graag om de tuin van je dromen te realiseren. Ontdek onze stalen borderranden vandaag nog en begin met het creëren van de tuin die je altijd al wilde. Ontdek je de wereld van buiten decoratie bij ADEZZ, waar kwaliteit en stijl hand in hand gaan.