Voorraad direct leverbaar

Voorraad direct leverbaar

Sinds 2009 betrouwbare partner in de groenbranche

Sinds 2009 betrouwbare partner in de groenbranche

Eigen ontwerp en productie

Eigen ontwerp en productie

5 jaar garantie

5 jaar garantie

Cart aan het laden

Cortenstaal kantopsluiting

Cortenstaal kantopsluiting kopen

Een cortenstaal kantopsluiting, ook wel bekend als een cortenstaal borderrand, creëert een strakke scheiding tussen verschillende delen van jouw tuin, zoals gras, grindpaden en bloemperken. Je kan zo schitterende contrasten, lijnen en vormen creëren.

Wil je jouw tuin of buitenruimte een industriële en robuuste uitstraling geven? Dan is een cortenstalen kantopsluiting de oplossing voor jou. Een kantopsluiting gemaakt van dit bijzondere staal is niet alleen karakteristiek en stijlvol, maar ook ongekend duurzaam en onderhoudsvrij. Cortenstaal heeft als unieke eigenschap dat het onder invloed van weersomstandigheden een prachtige, natuurlijke roestlaag krijgt. Deze roestlaag beschermt het staal tegen verdere corrosie waardoor de kantopsluiting een bijna onbeperkte levensduur heeft. Het is dan ook de perfecte keuze voor iedereen die houdt van duurzaamheid en een tijdloze esthetiek.

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan cortenstalen kantopsluitingen in diverse afmetingen. Of je nu op zoek bent naar een subtiele scheiding in je tuin of juist naar een prominente blikvanger, met een cortenstalen kantopsluiting ben je verzekerd van een fraaie en functionele oplossing. Bekijk ook onze cortenstaal keerwanden om hogere borderranden te creëren.

Cortenstaal kantopsluiting flexibel

Onze cortenstaal kantopsluitingen combineren flexibiliteit met een enorme stevigheid. Door het lichte buigvermogen van het cortenstaal kan je zowel strakke contouren als zachte bochten realiseren. Heb je liever een minimalistisch tuinontwerp? Dan vormen onze kantopsluitingen met een gezette bovenrand de juiste keuze. Maar als je toch meer houdt van rustieke tuinlandschappen en organische vormen, zal een flexibele rechte kantopsluiting van cortenstaal perfect passen bij je tuinvisie. 

Toepassingen van cortenstalen kantopsluiting

Met een cortenstalen kantopsluiting maak je gemakkelijk borders, grindpaden en gazonranden in iedere tuin en kan dus voor vele doeleinden gebruikt worden.

Bloemperken: Definieer je bloemperken met een prachtige cortenstalen rand die niet alleen visuele aantrekkingskracht toevoegt, maar ook de groei van planten ondersteunt.

Grasvelden: Geef je gazon een scherpe, nette uitstraling met een cortenstalen tuinrand die de randen definieert en voorkomt dat gras zich verspreidt naar aangrenzende gebieden.

Tuinpaden: Creëer gestructureerde tuinpaden en looproutes met behulp van cortenstalen kantopsluiting voor een naadloze overgang tussen verschillende elementen in jouw buitenruimte.

Terras: Een terras is een plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Met een tuinrand kun je het terras op een stijlvolle manier omlijsten en zorgen voor een naadloze overgang tussen het terras en de omringende tuin.

Oprit: Een verzorgde oprit is de eerste indruk van je huis. De cortenstalen kantopsluiting biedt niet alleen een visuele scheiding tussen de oprit en aangrenzende gebieden, maar voorkomt ook dat grind of bestrating zich verspreidt.

Diverse modellen cortenstaal kantopsluiting

Bij ADEZZ bieden we diverse modellen cortenstalen kantopsluitingen aan. De bovenkant wordt afgewerkt in drie soorten:

  • Geplette bovenrand
  • Gezette bovenrand
  • Rechte bovenrand


Alle modellen zijn beschikbaar in een rechte vorm of in een hoek van 30 graden. Standaard materiaaldikte van het cortenstaal is 2 of 3 mm. Wij produceren kantopsluitingen in 6 hoogtes: 70, 100, 150, 200, 290, 390 mm. Kantopsluitingen zijn verkrijgbaar in pakketten van 10, 20 of 40 strips.

Cortenstaal kantopsluiting gezet

Als je jouw tuinpad, oprit of bloembed op een strakke en duurzame manier wilt afwerken, is een kantopsluiting met een gezette bovenrand de perfecte oplossing. Deze specifieke kantopsluiting is niet zomaar een rand; het is een rand die ontworpen is om aan de zijkanten van je bestrating te installeren. Het levert een solide en nette afwerking van je tuin of oprit.

Het prachtige aan een kantopsluiting met gezette bovenrand is dat het verzakking en verschuiving van je bestrating voorkomt. Hierdoor blijft jouw buitenruimte langer mooi. Bovendien draagt de gezette bovenrand bij aan een gestroomlijnde uitstraling, waardoor jouw buitenruimte een stijlvolle touch krijgt.

De implementatie van deze kantopsluiting is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Zo houdt het jouw bestrating keurig op zijn plaats en beperkt het de groei van onkruid. Ontdek ons ruime assortiment aan kantopsluitingen met een gezette bovenrand, verkrijgbaar in diverse maten, om een perfecte match te vinden voor jouw buitenruimte.

Waarom ADEZZ cortenstalen kantopsluiting?

  • Duurzaamheid: Dankzij het gebruik van cortenstaal is de kantopsluiting van ADEZZ extreem duurzaam en bestand tegen alle weersomstandigheden. Dit zorgt voor een langdurige investering in jouw buitenruimte.

  • Natuurlijke veroudering: Cortenstaal staat bekend om zijn unieke eigenschap om prachtig te verouderen. Na verloop van tijd ontwikkelt het een roestige patina die niet alleen bescherming biedt, maar ook een charmante, rustieke uitstraling toevoegt.

  • Eenvoudige installatie: ADEZZ cortenstalen kantopsluiting is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Met eenvoudige installatieinstructies kun je snel genieten van de voordelen van deze hoogwaardige tuinrand.

  • Maatwerkopties: Of je nu een strakke, moderne look of een meer organische uitstraling wil, ADEZZ biedt verschillende maatwerkopties voor zakelijke klanten om aan specifieke behoeften te voldoen.

Naast kantopsluitingen hebben we nog veel meer producten van cortenstaal. Denk bijvoorbeeld aan borderranden, keerwanden of een cortenstaal plantenbak. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje in ons assortiment!

Cortenstaal kantopsluiting bestellen

De kantopsluitingen van ADEZZ zijn ontworpen met zowel functioneel als stijlvol oogpunt. Ons assortiment biedt een breed scala aan stijlen en afwerkingen, waaronder de populaire optie van cortenstaal. Het is onze missie om je te helpen bij het creëren van jouw ideale buitenruimte met duurzame en stijlvolle kwaliteitsproducten. Ben je klaar om je tuin of buitenruimte nieuw leven in te blazen? Bekijk dan nu ons assortiment kantopsluitingen en pak vandaag jouw tuin nog aan!