Voorraad direct leverbaar

Voorraad direct leverbaar

Sinds 2009 betrouwbare partner in de groenbranche

Sinds 2009 betrouwbare partner in de groenbranche

Eigen ontwerp en productie

Eigen ontwerp en productie

5 jaar garantie

5 jaar garantie

Cart aan het laden

ADEZZ & in-lite

Samenwerking in-lite

  • Checkmark aan het laden
    Haal het beste uit je tuin overdag en 's avonds
  • Checkmark aan het laden
    Eenvoudig te integreren
  • Checkmark aan het laden
    Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
Bekijk hier onze mogelijkheden

Ready, Set, Glow

Maximaal genieten van je tuin. Groen overdag en verlicht in de avonduren. Creëer de magie voor ieder moment. De ontwerpers van ADEZZ® en in-lite® ontwikkelen samen de plantenbak met verlichting: De in-lite® Ready CARREZ en CIRCUM!

ADEZZ ontwerpt samen met in-lite een reeks producten die in-lite ready zijn. De krachten van twee absolute hoofdrolspelers in de tuinbranche komen hierbij samen. Wij leveren de plantenbak waarbij in-lite de verlichting levert om het gevoel compleet te maken. Deze kenmerkende en populaire plantenbakken fungeren hierdoor als armatuur voor het in-lite tuinverlichtingsprogramma.

Onze in-lite ready plantenbakken

CARREZ 2000x500

CIRCUM Ø 1200

CARREZ 1200x1200

Meer weten over onze in-lite ready plantenbakken?

Wanneer de dag overgaat in avond passeert het blue hour, een kort moment waarbij de zon onder de horizon staat en het restant licht de wereld blauw kleurt. De contouren van de tuin, bepaald door alle vaste elementen zoals vijvers, plantenbakken, en kantopsluitingen vervaagt. Dit is het moment om de kunstmatige verlichting zijn werk te laten doen. Looplijnen worden weer helder, bloemen in de heesters mooi aangelicht en contouren en diepte komen terug met lichtaccenten.

ADEZZ ontwerpt samen met in-lite een reeks producten die in-lite ready zijn. De krachten van twee absolute hoofdrolspelers in de tuinbranche komen hierbij samen. De eerste uitvloeisels hiervan zijn de in-lite ready CARREZ en CIRCUM. Deze kenmerkende en populaire plantenbakken fungeren hierdoor als armatuur voor het in-lite tuinverlichtingsprogramma.

Dit baanbrekende concept is vanaf 13 juni 2023 verkrijgbaar bij ADEZZ en In-lite

Advies over verlichting in de tuin nodig? Bekijk dan de website van in-lite