Voorraad direct leverbaar

Voorraad direct leverbaar

Sinds 2009 betrouwbare partner in de groenbranche

Sinds 2009 betrouwbare partner in de groenbranche

Eigen ontwerp en productie

Eigen ontwerp en productie

5 jaar garantie

5 jaar garantie

Cart aan het laden
Onze materialen
Onze producten zijn in veel verschillende materialen verkrijgbaar. Elk materiaal heeft een eigen uitstraling, kenmerk en voordeel. Een ding komt wél overeen: alle materialen zijn perfect geschikt voor buiten! Ontdek welk materiaal bij jouw tuin past.

Onze materialen


Cortenstaal

Cortenstaal

WARM & KRACHTIG
Cortenstaal geeft tuinen een krachtige en warme uitstraling. Dit komt door de oranjebruine kleur van het materiaal, die zich vormt door een natuurlijke roestlaag. Een andere naam voor cortenstaal is weervast staal: weersomstandigheden hebben namelijk een positieve invloed op het materiaal. Het materiaal cortenstaal is een metaallegering bestaande uit ijzer, waaraan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. Bij blootstelling aan de buitenlucht wordt het materiaal bedekt met een beschermende roestlaag. Deze natuurlijke roestlaag vormt de bescherming tegen verdere corrosie. Hierdoor heeft de plantenbak een lange levensduur.

Aluminium

TIJDLOOS & LICHT


Aluminium materiaal is corrosiebestendig en zeer licht van gewicht. Het materiaal kan het hele jaar door buiten blijven staan, zonder dat het beschadigt of kapotvriest.

Ons aluminium een aantal bewerkingen, om kwaliteit te garanderen. Zo wordt het materiaal opgeruwd voor betere hechtingen van de poedercoating. Deze poedercoating is beschikbaar in verschillende kleuren en wordt aangebracht met een sterk hechtende grondlaag. Als laatste wordt het aluminium bewerkt met een harde toplaag. Dit zorgt ervoor dat het product krasvast is.


KLEUREN

Onze 4 standaard kleuren voor aluminium en polyester.

Polyester

STRAK & VERSTEVIGD


Polyester is een samengesteld materiaal, wat verhardt wordt doormiddel van een hars. Onze polyester producten zijn gemaakt van hoogwaardig gewapend polyester. Bij gewapend polyester, wordt het polyester versterkt met extra glasvezel. Dit zorgt voor een nog steviger en daardoor duurzamer materiaal. Doordat wij ons gewapend polyester over het gehele product gebruiken, scheurt het materiaal niet. De hoeken en kanten blijven dus stevig.

Onze producten van polyester worden door en door gekleurd, waardoor het zijn kleur optimaal behoudt.