Checkmark aan het ladenGrote voorraad / Direct leverbaar
Checkmark aan het ladenVerzendkosten inclusief
Checkmark aan het ladenDe one-stop-shop voor de groenprofessional
Cart aan het laden

Ons verhaal

Het buiten zijn heeft de afgelopen jaren een vlucht genomen en wordt een steeds belangrijker onderdeel van de dag. Met onze producten creëer jij een sfeer waarin jouw klanten in hun tuin ontspannen en genieten. Hierdoor komt jouw hovenierswerk het beste tot zijn recht en tover jij altijd een lach op het gezicht van jouw klant.

Ook ligt onze kracht bij het ontwerpen van nieuwe producten. Wij zijn de afgelopen jaren flink gegroeid vanuit een sterke ondernemersmentaliteit, gericht op efficiëntie. Hierdoor zijn we in staat geweest om steeds weer te innoveren en nieuwe productcategorieën aan ons assortiment toe te voegen. Ook bieden wij maatwerkproducten aan, waardoor jij perfect kan aansluiten bij de wensen van jouw klanten.

Zo hebben wij ons ontwikkeld tot een gewaardeerde one-stop-shop voor de groenprofessional. Wij willen jou inspireren en helpen groeien door als partner naast je te staan.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en bekijk de mogelijkheden.

Waar wij voor staan


VAN A TOT Z

Van concept en ontwerp, tot productie en leveren. Wij bestrijken de hele waardeketen en streven ernaar om bij elke stap de waarde voor onze klanten te maximaliseren.


INNOVATIE MET IMPACT

Wij innoveren elke dag om onze producten en diensten te verbeteren en bieden onze klanten de best mogelijke inzichten en oplossing.


SAMEN GROEIEN

Wij geloven in het bevorderen van groei, het helpen van onze medewerkers om professioneel te groeien en het in staat stellen van onze partners en klanten om hun bedrijf te laten groeien.


KEEP IT SIMPLE

Wij omarmen authenticiteit en eenvoud. Dit zie je terug in onze nuchtere houding en eigentijds producten met Dutch design.