Voorraad direct leverbaar

Voorraad direct leverbaar

Sinds 2009 betrouwbare partner in de groenbranche

Sinds 2009 betrouwbare partner in de groenbranche

Eigen ontwerp en productie

Eigen ontwerp en productie

5 jaar garantie

5 jaar garantie

Cart aan het laden

Muren

Hoe installeer je een muur?

Voordat je aan de slag gaat met het plaatsen van een muur is het verstandig om de volgende punten in acht te houden:

  1. Zorg voor een vlakke, stevige (afgetrilde) ondergrond. Indien dit niet zorgvuldig wordt gedaan, kunnen er spanningen in het product ontstaan die kunnen resulteren in schade aan het product.

  2. Plaats de muur op de vlakke fundering, zorg dat deze stevig en waterpas is.

  3. Boor gaten in de fundering corresponderend met de gaten van de muur.

  4. Bevestig vervolgens de muur aan de fundering door middel van bouten en pluggen, gebruik eventueel een chemisch anker. Let op! Draai eerst alle bouten losjes vast, waarna ze een voor een vastgedraaid kunnen worden.

  5. Bedek vervolgens de fundering met een laag aarde van minimaal 10 centimeter voor extra stabiliteit en maak daarna eventuele bestrating af.

Wat zijn de voordelen van een muur bij ADEZZ?

ADEZZ is een fabrikant die gespecialiseerd is in het produceren van hoogwaardige tuin- en landschapsarchitectuurproducten, waaronder tuinmuren. ADEZZ staat bekend om zijn moderne en eigentijdse ontwerpen die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Hier zijn enkele voordelen die de esthetische waarde van ADEZZ-muren benadrukken:

  • Strakke en minimalistische ontwerpen: ADEZZ-muren hebben vaak strakke lijnen en minimalistische ontwerpen die passen bij moderne en eigentijdse tuinstijlen. Ze hebben een minimalistische esthetiek die een gevoel van eenvoud en elegantie uitstraalt.

  • Hoogwaardige materialen: ADEZZ maakt gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen, zoals cortenstaal, aluminium en polyester. Deze materialen hebben niet alleen een moderne uitstraling, maar zijn ook robuust en weerbestendig, waardoor de muren lang meegaan en weinig onderhoud vereisen.

  • Verscheidenheid aan afwerkingen: ADEZZ biedt verschillende afwerkingen voor hun muren, waaronder cortenstaal met zijn kenmerkende roestige patina, gepoedercoat aluminium in verschillende kleuren. Deze variatie stelt je in staat om een muur te kiezen die past bij de gewenste uitstraling van je tuin.

  • Flexibiliteit in ontwerp: ADEZZ-muren zijn vaak modulair en kunnen op maat worden gemaakt om aan specifieke ontwerpvereisten te voldoen. Ze kunnen worden aangepast in termen van hoogte, lengte en dikte, waardoor je een unieke muur kunt creëren die perfect past bij jouw tuinomgeving.