Voorraad direct leverbaar

Voorraad direct leverbaar

Sinds 2009 betrouwbare partner in de groenbranche

Sinds 2009 betrouwbare partner in de groenbranche

Eigen ontwerp en productie

Eigen ontwerp en productie

5 jaar garantie

5 jaar garantie

Cart aan het laden

Vuurschaal

Vuurschaal kopen

Ben je op zoek naar hoogwaardige vuurschalen? Ontdek de uitgebreide collectie FORNO vuurschalen, variërend in grootte van 60 cm tot 200 cm. Of je nu een compacte vuurschaal voor je terras nodig hebt of een grotere variant voor een ruime tuin, wij hebben de perfecte vuurschaal voor jouw behoeften.

Hoe plaats je een vuurschaal?

Plaatsing van een vuurschaal is eenvoudig met de juiste stappen. Begin met het selecteren van een geschikte plek, waterpas ondergrond en niet-brandbaar oppervlak. Zorg ervoor dat er voldoende afstand is tot mogelijke brandbare objecten. Plaats de vuurschaal op een stevige ondergrond en zorg ervoor dat deze stabiel staat.

Hoe maak je gebruik van een vuurschaal?

Het aansteken van een vuurschaal vereist ook een paar eenvoudige stappen. Zorg ervoor dat de omgeving rondom de vuurschaal vrij is van ontvlambare materialen en houd een brandblusser of emmer water in de buurt voor de zekerheid. We raden het af om de vuurschaal te gebruiken op een houten terras. Stapel houtblokken of gebruik aanmaakblokjes om het vuur te starten. Steek de blokken of aanmaakblokjes aan en plaats ze in de vuurschaal. Zorg ervoor dat het vuur veilig brandt voordat je grotere houtblokken toevoegt. 

Natuurlijk is het heerlijk om rondom een warm vuur te zitten, maar met onze cooking accessoires kan je nog veel meer met onze vuurschalen. Met onze accessoires maak je in een handomdraai de lekkerste gerechten klaar op je vuurschaal. Ontzettend leuk tijdens een diner of een feestje!

Vuurschaal 60 cm

Heb je geen ruimte om een grote vuurschaal kwijt te kunnen? Dat is geen probleem. Onze vuurschalen met een doorsnede van slechts 60 cm zijn perfect voor een kleine tuin of een klein balkon. Beleef mooie avonden met de vonken van een warm vuur, ook als je weinig ruimte hebt. Zo breng je toch een gezellige sfeer in je beperkte buitenruimte.

Vuurschaal 80 cm

Heb je iets meer ruimte? Onze vuurschalen met een doorsnede van 80 cm zijn een stijlvolle aanvulling voor elke middelgrote tot grote tuin. Geniet van het knisperende haardvuur en de warmte die wordt uitgestraald. Met een diameter van 80 centimeter is deze vuurschaal niet alleen geschikt om te zorgen voor een aangename warmte, maar ook om marshmallows te roosteren of een eenvoudige maaltijd te bereiden met behulp van onze cooking accessoires.

Vuurschaal 100 cm

De vuurschaal met een doorsnede van 100 cm is een echte blikvanger in je ruimte. Met zijn royale afmeting maakt hij het mogelijk om een indrukwekkend open vuur te creëren in je eigen tuin, wat zorgt voor een heerlijke sfeer. Het maakt een prachtig middelpunt voor alle sociale activiteiten zoals een mooi tuinfeest of juist een klein samenzijn.

Hoe verleng je de levensduur van een vuurschaal?

Om de levensduur van uw vuurschaal te verlengen, zijn er enkele eenvoudige tips die je kan volgen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je jouw vuurschaal altijd schoon houdt. Verwijder as en onverbrande materialen regelmatig om ophoping te voorkomen. Vermijd het gebruik van chemische reinigingsmiddelen, omdat die het materiaal van de vuurschaal kunnen beschadigen. Daarnaast is het raadzaam om een beschermende hoes te gebruiken wanneer de vuurschaal niet in gebruik is, om blootstelling aan weersomstandigheden te verminderen. Zo kan je er jarenlang plezier van hebben.

Met de veelzijdige collectie FORNO vuurschalen, de juiste plaatsing en aansteek methode, en de nodige onderhoudstips kan je optimaal genieten van je vuurschaal. Ontdek vandaag nog het assortiment en verrijk jouw buitenruimte met een prachtige FORNO vuurschaal die aan al jouw wensen voldoet.

Passende houtopslag bij je vuurschaal

Heb je onze houtopslagen al gezien? Bekijk onze unieke design houtopslagen, beschikbaar in diverse maten. Ook beschikbaar in cortenstaal. Zo zorg je ervoor dat je hout altijd droog staat én wordt je tuin extra aangekleed in stijl.