Voorraad direct leverbaar

Voorraad direct leverbaar

Sinds 2009 betrouwbare partner in de groenbranche

Sinds 2009 betrouwbare partner in de groenbranche

Eigen ontwerp en productie

Eigen ontwerp en productie

5 jaar garantie

5 jaar garantie

Cart aan het laden

Kantopsluiting

Kantopsluiting kopen

Ontdek de veelzijdigheid van kantopsluitingen van ADEZZ voor een strakke en stijlvolle afwerking van jouw tuinontwerp! Deze Nederlandse designproducten zijn de perfecte keuze om een unieke en persoonlijke uitstraling te creëren voor elke buitenruimte. Ervaar de eenvoud en authenticiteit van onze kantopsluitingen, die jouw tuin onmiddellijk verbeteren.

ADEZZ staat bekend om haar voortdurende innovatie. Onze kantopsluitingen zijn geen uitzondering op deze regel. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan de veranderende trends en stijlen in de landschapsarchitectuur, en sluiten naadloos aan op jouw behoeften en verwachtingen. Deze kantopsluitingen zijn vervaardigd uit duurzame materialen, waardoor ze bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden. Hierdoor kun je jarenlang genieten van een prachtig afgewerkte tuin. Of je nu kiest voor een strak moderne look, of een meer natuurlijke uitstraling wenst, ADEZZ kantopsluitingen bieden de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. Bovendien bieden we naast onze standaard assortiment ook maatwerkoplossingen aan. Hierbij luisteren wij aandachtig naar jouw wensen en creëren een product dat precies aansluit bij het beoogde tuinconcept. Wij begrijpen dat elke tuin uniek is en zijn toegewijd om oplossingen te leveren die passen bij jouw persoonlijke stijl en smaak.

Onze kantopsluitingen van ADEZZ zijn de sleutel tot een schitterend afgewerkte tuin waar je eindeloos van kunt genieten. Onze producten toveren ongetwijfeld een lach op je gezicht telkens wanneer je je tuin instapt. Op zoek naar een manier om je tuinontwerp naar een hoger niveau te tillen? Kies dan voor ADEZZ kantopsluitingen. Durf te dromen en beleef het buitenleven in stijl met ADEZZ!

Kantopsluiting verzinkt staal

Creëer een strakke tuinafscheiding met de kwalitatieve ADEZZ kantopsluitingen van verzinkt staal. Onze kantopsluiting wordt gebruikt om velden in de tuin te creëren voor bijvoorbeeld het gazon of grindpaden. We hebben verschillende kantopsluitingen: recht, gezet en geplet. De kantopsluiting recht van 2 en 3 mm en geplet van 3 mm kan je buigen. Projectmatig maken wij de kantopsluiting ook op maat.

Het gebruik van verzinkt staal houdt roestvorming tegen, waardoor ze tientallen jaren meegaan. Daarnaast is het eenvoudig om kantopsluitingen van verzinkt staal te installeren, waardoor jouw tuin snel een strakke en professionele uitstraling krijgt. Uniek aan de ADEZZ kantopsluitingen is de combinatie van functionaliteit en stijl- ze zijn niet alleen effectief, maar vormen ook een aantrekkelijk aspect van het tuindesign. Ontdek het assortiment van ADEZZ vandaag nog en kom dichter bij de tuin van uw dromen. Koop jouw ADEZZ kantopsluitingen en transformeer je tuin in een uitnodigende, goed georganiseerde buitenruimte.

Cortenstaal kantopsluiting

Cortenstaal, ook bekend als weerpatinastaal, is een stoer materiaal dat bekend staat om zijn roestbruine uitstraling. Maar cortenstaal is meer dan alleen maar een blikvanger. De kleur van een cortenstaal kantopsluiting is oranjebruin en vormt zich door een natuurlijke roestlaag. Cortenstaal is namelijk een metaallegering bestaande uit ijzer, waaraan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. Bij blootstelling aan de buitenlucht wordt het materiaal bedekt met een beschermende roestlaag. Deze natuurlijke roestlaag vormt de bescherming tegen verdere corrosie. Hierdoor vereist de cortenstaal kantopsluiting minder onderhoud en vervanging dan traditionelere materialen.

Behalve kantopsluitingen hebben we bij ADEZZ ook cortenstaal plantenbakken en - keerwanden. Ontdek ons assortiment vandaag nog!

Kantopsluiting plaatsen - 3 effectieve methodes

  1. SCHROEVEN: Een veelgebruikte methode om de vorm van uw kantopsluiting te bepalen, is het gebruik van hardhouten palen. Deze 50x50 mm palen zijn verkrijgbaar in lengtes van 400, 600 of 800 mm. Voor een kantopsluiting van 2300 mm heb je vier palen nodig. Optioneel kunnen de strips van de kantopsluiting geperforeerd worden om het schroeven te vergemakkelijken - schroeven zijn inbegrepen in het pakket.

  2. LASSEN: Cortenstalen palen vormen een uitstekende methode om de vorm van je kantopsluiting te bepalen. Voor een kantopsluiting van 2300 mm heb je vier van deze 30x30 mm palen met een lengte van 600 mm nodig. Vervolgens las je de cortenstalen kantopsluiting naadloos aan de palen voor een robuust en aantrekkelijk uiterlijk.

  3. LASSEN / SCHROEVEN: Het gebruik van een dakplaat om de vorm van de kantopsluiting te bepalen is ook een praktische optie. De plaat kan worden gelast of geschroefd aan de steunpalen (schroeven of popnagels zijn niet inbegrepen). Voor een kantopsluiting van 2300 mm heb je 4 palen nodig. Houd er rekening mee dat dakgoten alleen kunnen worden gebruikt in combinatie met 2 en 3 mm kantopsluitingen.

Ongeacht voor welke methode je kiest bij ADEZZ, je kan er zeker van zijn dat uw kantopsluitingen van de hoogste kwaliteit zijn en dat jouw buitenruimte een perfecte ontspanningszone wordt. Met ADEZZ-producten, die authenticiteit en eenvoud uitdrukken, kan je je tuin perfect in scène zetten.