Voorraad direct leverbaar

Voorraad direct leverbaar

Sinds 2009 betrouwbare partner in de groenbranche

Sinds 2009 betrouwbare partner in de groenbranche

Eigen ontwerp en productie

Eigen ontwerp en productie

5 jaar garantie

5 jaar garantie

Cart aan het laden

Design plantenbak

Design plantenbak kopen

Onderga de kracht van creativiteit door spetterende en speelse vormen te introduceren in je buitenruimte. Met ADEZZ’s vormgegeven plantenbakken tillen we de grenzen van jouw tuinontwerp naar ongekende hoogten.

Onze design plantenbakken zijn verre van standaard. Dankzij het unieke Nederlandse design, onderscheidt elke plantenbak zich met zijn eigen karakteristieke uitstraling. We durven af te wijken van conventionele vormen en omarmen het ongewone. Van hoekige geometrische designs tot aan onverwachte rondingen, deze plantenbakken zijn ontworpen om verwondering te wekken en je tuin een flinke dosis persoonlijkheid te geven.

Het spelen met verschillende vormen en afmetingen kan jouw tuin een interessante en dynamische uitstraling geven. Het mixen van vierkante, ronde en rechthoekige plantenbakken bevordert visuele contrast. Bovendien zijn de plantenbakken gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze bestand zijn tegen de verschillende weersomstandigheden die ons Nederlandse klimaat te bieden heeft. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen profiteert van de esthetiek, maar ook van de levensduur van onze plantenbakken.

Vierkante en rechthoekige plantenbakken voor de moderne tuin

Naast onze unieke, speelse ontwerpen, biedt ADEZZ ook een reeks traditionele vormen, zoals een vierkante plantenbak of een rechthoekige. Deze klassieke vormen hebben hun eigen charme en integreren naadloos in bijna elk tuinontwerp. Of u nu een minimalistisch, modern thema nastreeft, of gaat voor een meer traditionele stijl, onze vierkante en rechthoekige plantenbakken bieden een sterk en strak design dat de schoonheid van uw planten accentueert.

Evenals onze bijzonder vormgegeven plantenbakken, zijn ook deze gemaakt van de meest duurzame en weerbestendige materialen. Ze zorgen voor een subtiel, maar stijlvol statement in uw buitenruimte. Perfect voor degenen die willen genieten van de eenvoud en elegantie van hun tuin zonder concessies te doen aan functionaliteit.

Of je nu kiest voor bijzonder vormgegeven plantenbakken of voor klassieke vierkante en rechthoekige ontwerpen, met ADEZZ kan je erop vertrouwen dat je kiest voor kwaliteit en stijl.