Voorraad direct leverbaar

Voorraad direct leverbaar

Sinds 2009 betrouwbare partner in de groenbranche

Sinds 2009 betrouwbare partner in de groenbranche

Eigen ontwerp en productie

Eigen ontwerp en productie

5 jaar garantie

5 jaar garantie

Cart aan het laden

Waterelementen

Wat zijn de mogelijkheden binnen de waterelementen?

Natuurliefhebbers en tuiniers kunnen bij ADEZZ terecht voor een breed scala aan waterelementen. Of je nu op zoek bent naar een rustgevende waterschaal, een moderne waterblok of een vijvermuur, ADEZZ biedt het allemaal. ADEZZ heeft een ruime keuze aan waterelementen in verschillende materialen en stijlen, zodat je altijd iets kunt vinden dat past bij jouw smaak en tuininrichting.

Welke soort waterelementen zijn er?

Natuurlijke elementen kunnen een prachtige toevoeging zijn aan elke tuin, en waterelementen zijn daarop geen uitzondering. Het rustgevende geluid van stromend water kan helpen om stress te verminderen en een gevoel van kalmte te creëren. Hieronder vind je een overzicht van verschillende waterelementen die je kunt toevoegen aan jouw tuin.

  1. Vijvers: Een vijver is een prachtig waterelement dat kan dienen als thuisbasis voor vissen, kikkers en andere waterdieren. Vijvers kunnen in verschillende vormen en maten worden geleverd, van kleine ronde vijvers tot grote langwerpige vijvers.

  2. Vijvermuren: Een watermuren is een moderne waterelement dat een stijlvolle en moderne uitstraling kan geven aan jouw tuin. Watermuren zijn er in verschillende maten en stijlen, van vrijstaande wanden tot vaste muren. Watermuren kunnen gemaakt worden van verschillende materialen, zoals cortenstaal en aluminium.

  3. Watertafels: Een watertafel is een prachtige manier om een stukje stromend water toe te voegen aan jouw tuin. Watertafels zijn er in verschillende maten en stijlen, van kleine tafels tot grote tafels.

  4. Waterblokken: Een waterblok voor in de tuin is een decoratief waterelement dat meestal wordt gebruikt als een moderne en minimalistische fontein. Het bestaat uit een blok van cortenstaal of aluminium dat water door middel van een pomp of stroming circuleert. Het water kan uit het blok stromen met een rustige en kalmerende stroom.

  5. Waterschalen zijn decoratieve elementen voor in de tuin die water bevatten en kunnen worden gebruikt als fontein, vijver of gewoon als decoratief stuk. Een waterschaal is over het algemeen ondiep en breed van vorm, en kan variëren in grootte, vorm, materiaal en stijl. Waterschalen kunnen op verschillende manieren in de tuin worden gebruikt. Ze kunnen op de grond worden geplaatst of op een verhoogd platform of sokkel worden geplaatst om meer hoogte en visuele impact te creëren. Sommige waterschalen kunnen ook worden ingebouwd in de grond om het landschap te integreren en een natuurlijker gevoel te geven.