Voorraad direct leverbaar

Voorraad direct leverbaar

Sinds 2009 betrouwbare partner in de groenbranche

Sinds 2009 betrouwbare partner in de groenbranche

Eigen ontwerp en productie

Eigen ontwerp en productie

5 jaar garantie

5 jaar garantie

Cart aan het laden

Plantenbak op wielen

Verzonken vielen voor een naadloze uitstraling

Een plantenbak op wielen is de ideale oplossing voor iedereen die graag flexibiliteit en gemak wil bij het verplaatsen van planten. En als je op zoek bent naar een plantenbak op wielen met verzonken wielen, dan ben je hier aan het juiste adres.

De mogelijkheid om je plantenbak te verplaatsen is een groot voordeel als je graag je planten wil blootstellen aan verschillende hoeveelheden zonlicht. Je kunt de plantenbak eenvoudig verplaatsen naar een zonnige plek op je terras of balkon, of zelfs binnen in huis. Daarnaast geeft je dit ook de vrijheid om te experimenteren met verschillende opstellingen en plantencombinaties in je tuin of kamer. 

Deze plantenbakken zijn ontworpen met het oog op zowel functionaliteit als schoonheid. De verzonken wielen zorgen niet alleen voor een strakke uitstraling, maar bieden ook extra stabiliteit. Dit betekent dat je je plantenbak kunt verplaatsen zonder je zorgen te maken over wiebelen of vallen. Bovendien maakt het regelmatig verplaatsen van de plantenbakken het onderhoud en schoonmaken eenvoudiger, wat resulteert in een gezonde groei en bloei van je planten.

Afwateringsgaten voor gezonde planten

Een ander belangrijk aspect van een plantenbak op wielen is de aanwezigheid van afwateringsgaten. Deze gaten zorgen ervoor dat overtollig water uit de plantenbak kan weglopen, waardoor de wortels van je planten niet in te vochtige grond blijven staan. Dit voorkomt wortelrot en andere problemen die kunnen ontstaan door overtollig water. Zorg er bij het kiezen van een plantenbak op wielen voor dat deze voldoende afwateringsgaten heeft, zodat je planten gezond en gelukkig kunnen groeien. (Let op! Bij een polyester plantenbak op wielen, boor je de afwateringsgaten zelf. Voor meer informatie, neem contact met ons op.) 

Kortom, een plantenbak op wielen is een praktische en trendy toevoeging aan je tuin of terras. Met de flexibiliteit om je planten te verplaatsen, verzonken wielen voor een strakke uitstraling en afwateringsgaten voor gezonde planten, biedt deze innovatieve oplossing het beste van beide werelden.