Voorraad direct leverbaar

Voorraad direct leverbaar

Sinds 2009 betrouwbare partner in de groenbranche

Sinds 2009 betrouwbare partner in de groenbranche

Eigen ontwerp en productie

Eigen ontwerp en productie

5 jaar garantie

5 jaar garantie

Cart aan het laden

Cortenstaal plantenbak zonder bodem

Cortenstaal plantenbak zonder bodem kopen

Of je nu een grote tuin hebt of een klein balkonnetje, plantenbakken zijn perfecte hulpmiddelen om jouw buitenruimte om te toveren in een groene oase. Maar welke past het beste bij jouw tuinbehoeften: een plantenbak met of zonder bodem? Wij van ADEZZ, als vernieuwende producent van tuinproducten, helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Het voordeel van een plantenbak met bodem

De plantenbakken met bodem zijn bij uitstek geschikt voor mobiele tuinliefhebbers. Dankzij de gesloten bodem heb je de volledige controle over het kweekproces. Het water dat je giet, blijft behouden, waardoor je voor een vochtige bodem zorgt. Ook is het een handig middel om overvoeding van je kuipplanten te voorkomen. De gesloten bodem laat namelijk alleen het overtollige water en voedingsstoffen wegstromen door de gaten in de onderkant.

Een plantenbak met bodem is daarnaast de ideale optie als je slechts een klein gebied hebt om in te tuinieren, zoals een balkon. Je kunt het beste voor deze keuze gaan als je voornamelijk kuipplanten of bloemen wilt kweken.

De voordelen van een plantenbak zonder bodem

Een plantenbak zonder bodem staat voornamelijk bekend om de natuurlijke harmonie die het biedt met de omgeving. Het principe van een plantenbak zonder bodem is eenvoudig: je plaatst de plantenbak direct in de volle grond. Dit soort plantenbakken is enorm geschikt voor hoge gewassen of planten die diepe wortelschieting nodig hebben, zoals bomen en struiken.

Bovendien, de planten kunnen beter profiteren van de voedingsstoffen die in de aarde aanwezig zijn. Zo wordt minder water verspild, aangezien het overschot direct in de aarde zakt.

ADEZZ biedt kwalitatieve plantenbakken

Of je nu in de markt bent voor plantenbakken met of zonder bodem, wij bij ADEZZ hebben een breed assortiment kwaliteitsproducten voor jouw groene vingers. Onze plantenbakken zijn gemaakt met aandacht voor Dutch Design. Ze zijn niet alleen functioneel maar ook fraai afgewerkt en stijlvol. Maak de keuze die bij jouw behoeften past, bijvoorbeeld een plantenbak op wielen of een plantenbak op poten, en tover je tuin om tot jouw eigen kleine stukje paradijs.

Als je nog vragen hebt dan helpen wij je graag verder. Neem contact op voor advies op maat of blader door onze productcatalogus om inspiratie op te doen voor jouw buitenruimte.